De top 10 beste gps tracker hond van 2024

Timon de Groot · 24 Feb 2023

Timon de Groot

Ben je ook zo gek op een huisdier? Dan is dat ongetwijfeld ook de reden dat je een huisdier hebt. Een huisdier brengt in ieder geval veel gezelligheid met zich mee. Dat besef ik me ook als geen ander; ik ben daarom het liefste elke dag met huisdieren in de weer. Op deze website doe ik dat door mijn kennis over de beste huisdierenproducten te delen. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team van specialisten.

24 feb. 2023

Top 10 beste gps tracker hond 2024

Wil je voor je huisdier graag een nieuwe gps tracker hond aanschaffen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod is namelijk nogal divers, terwijl je ook nog met de nodige aandachtspunten rekening moet houden. Gelukkig vind je op deze pagina een overzicht van de 10 beste gps tracker hond. Hierbij hebben wij zowel de prijs als de kwaliteit van de producten meegenomen.

Dat wij bij deze 10 beste gps tracker hond uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Wij hebben een uitgebreide test uitgevoerd, waardoor wij de allerbeste gps tracker hond aan hebben kunnen wijzen. Hierbij zijn wij op de volgende 10 varianten uitgekomen:

Inhoudsopgave

De top 10 gps tracker hond

Bij het aanschaffen van een nieuw gps tracker hond voor je huisdier moet je op veel aandachtspunten letten. De belangrijkste aandachtspunten bespreken we graag verderop in dit artikel. Eerst laten we je kennismaken met de top 10 beste gps tracker hond.

Laatst bijgewerkt op: 31 jul. 2023

1. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden

5/5

Met de Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker kunt u uw hond overal volgen. De krachtige GPS-ontvanger, live locatietechnologie, schokbestendigheid en waterbestendigheid (IPX7) maken het een betrouwbare en veilige manier om uw hond te volgen. Met de app kunt u de locatie van uw hond op uw mobiele apparaat bekijken. Bovendien kunt u een virtueel hek instellen en meldingen ontvangen wanneer uw hond buiten dit hek gaat. U kunt ook verschillende activiteiten volgen zoals stappen, afstand, calorieverbruik en slaap. U kunt uw hond ook een stempel geven om de leukste plekken bij te houden waar uw hond was. Deze functie is beschikbaar in de gratis Tractive GPS-app. Met de Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker kunt u uw hond waar dan ook volgen. De tracker is klein en licht, dus hij past op bijna elke halsband. Met zijn rubberen klem zit hij stevig en is hij waterdicht en schokbestendig. U kunt de batterijduur aanpassen aan de leefstijl van uw hond en kiezen uit verschillende abonnementsplannen die bij uw behoeften passen. Dit is de perfecte manier om uw hond altijd bij te houden.

De beste gps tracker hond vergeleken

Bovenstaande variant is het best geteste gps tracker hond. Spreekt dit product je niet helemaal aan? Dan raden wij je aan om ook onderstaande 9 reviews door te nemen. Ook over 9 onderstaande gps tracker hond zijn wij (erg) te spreken. Neem onze korte reviews door en schaf direct de gewenste gps tracker hond aan.

2. Spotter® Huisdier GPS Tracker Hond Inclusief Prepaid Simkaart Activity Tracker Waterdicht - Kleine honden GPS tracker

5/5

Met de Spotter® huisdier GPS tracker hond, die inclusief prepaid simkaart helemaal klaar is voor gebruik, kan je je kleine vriend gemakkelijk volgen. Je krijgt real-time meldingen als je hond een bepaalde zone binnen of buiten gaat. Bekijk in de app waar je hond is, waar hij is geweest, hoe actief hij is geweest en stuur berichten naar de tracker. De kleine, maar krachtige GPS tracker is uitgerust met een ingebouwde SIM-kaart, dus je hebt geen losse simkaart nodig. Met deze GPS tracker heb je de mogelijkheid om meerdere honden te volgen, waardoor je een goed overzicht krijgt van het gedrag van je dieren. De Spotter® huisdier GPS tracker is waterdicht en wordt geleverd met een handige lader waarmee je het apparaat eenvoudig kunt opladen.

3. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw

5/5

De Tractive GPS Dog 4 is een krachtige GPS-tracker die u uw hond kunt geven om te helpen bij het volgen van zijn of haar activiteiten. Het is klein en licht, zodat het niet al te zwaar aan de halsband of het tuig van uw hond hangt. De tracker is eenvoudig te bevestigen met de flexibele rubberen klem. Het is verkrijgbaar in donkerblauw, waardoor het ook stijlvol oogt. Met de Tractive GPS-app krijg je real-time locatie-updates en kun je je hond volgen op zijn of haar avonturen. Je kunt zelfs een virtuele grens instellen, waardoor je een bericht ontvangt als je hond de grens overschrijdt. Ook kun je de dagelijkse activiteiten van je hond bijhouden, zodat je precies weet hoeveel slaap en beweging je hond krijgt. Zo helpen de Tractive GPS Dog 4 en de Tractive-app je hond gezond en gelukkig te houden.

4. Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

5/5

Met de Weenect Dog 2 krijg je een klein, licht en waterdicht accessoire waarmee je je hond kunt volgen. Bovendien is het apparaat in staat om de activiteit van je hond te volgen, waardoor je een betere controle hebt over zijn gezondheid. De tracker heeft een batterijduur van meer dan een week, waardoor je je hond nooit meer hoeft te verliezen. Het apparaat heeft ook een aantal interessante functies, waaronder een geofence-modus, waarmee je een virtuele muur kunt instellen rond je huis of tuin, waardoor je er zeker van bent dat je hond binnen de grens blijft. Bovendien heeft het een trilfunctie, waarmee je je hond kunt waarschuwen wanneer hij te ver wegloopt. Weenect Dogs 2 is een zeer innovatief product dat het leven van baasjes en honden eenvoudiger en veiliger maakt. Door de handige app kun je altijd op de hoogte blijven van de activiteiten van je hond en hem gemakkelijk terugvinden in geval van noodgevallen. Daarnaast kun je met de geofence-modus je hond beveiligen tegen ongewenste indringers.

5. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht

5/5

Met onze GPS-tracker voor huisdieren kun je de locatie van je huisdier altijd op de voet volgen. Gebruik de gratis app op je smartphone om de locatie van je huisdier op een kaart te bekijken. Je kunt ook meerdere locaties instellen, zodat je een alarm krijgt als je huisdier buiten deze gebieden gaat. Onze GPS-tracker is IP67-waterdicht, waardoor hij bestand is tegen vocht en stof. Bovendien is de tracker uitgerust met een SOS-functie, waarmee je direct hulp kunt inschakelen als je huisdier in gevaar is. De tracker is ook voorzien van een ingebouwde batterij met een lange levensduur, zodat je er altijd op kunt vertrouwen dat je huisdier is waar hij hoort te zijn. Met onze GPS-tracker voor huisdieren kun je je huisdier altijd in de gaten houden, zelfs als je niet in de buurt bent.

6. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond

5/5

Deze mini GPS tracker is ontworpen om uw kinderen, huisdieren en andere waardevolle objecten te beschermen. Het kleine formaat maakt het gemakkelijk om de GPS tracker te verbergen zodat het niet opvalt. Het is ook waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je het meeneemt naar buiten. Het systeem maakt gebruik van een GSM en GPS-ontvangst voor het traceren van locaties. U kunt eenvoudig de locatie van het te volgen object checken door de app te gebruiken. Deze app heeft ook geavanceerde functies zoals het instellen van virtuele grenzen, waarmee u kunt zien wanneer uw kind binnen of buiten deze grenzen is. U kunt ook real-time meldingen ontvangen wanneer het te volgen object de grens overschrijdt.

7. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart- GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS Tracker auto

5/5

Met de Mini GPS Tracker kunt u uw waardevolle bezittingen op een eenvoudige en effectieve manier in de gaten houden. Deze kleine handige tracker heeft een ingebouwde GPS en GSM-chip. U kunt hem gebruiken als een GPS-volgsysteem voor bijvoorbeeld uw kat, hond, fiets of auto. Het wordt geleverd met een gratis simkaart, waardoor het eenvoudig is om te installeren. U kunt de locatie van het apparaat live volgen op uw mobiele telefoon. U ontvangt ook een SMS met een alarm als het apparaat buiten een bepaald bereik gaat. Deze tracker heeft ook een lange batterijduur, zodat u gerustgesteld bent dat uw bezittingen goed bewaakt worden.

8. Key Finder -Sleutel Vinder- Sleutelzoeker- GPS Tracker -Gps Tracker Hond-Locatietracker met bluetooth 4.0- Key Tracker

5/5

De KeyFinder heeft een Bluetooth 4.0, waardoor uw eigendom of huisdier altijd binnen een bereik van 33 meter kan worden gevolgd. Het product heeft een compacte formaat waardoor het eenvoudig op uw sleutelbos, in uw tas of aan uw huisdier kan worden gekoppeld. De KeyFinder is speciaal ontworpen om te werken met een lange batterijduur. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw KeyFinder leeg raakt, want met slechts één oplaadbeurt krijgt u maar liefst 6 maanden aan gebruik. Daarnaast heeft de KeyFinder een waterdichte behuizing, waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook heeft het product een verliesalarm: als het product te ver weg is van de telefoon, krijgt u direct een melding. Met de KeyFinder -Sleutel Vinder- Sleutelzoeker- GPS Tracker -Gps Tracker Hond-Locatietracker met bluetooth 4.0- Key Tracker bent u verzekerd van een stukje rust in uw leven. Uw eigendom en huisdier zal altijd binnen een bereik van 33 meter zijn. Dankzij de lange batterijduur hoeft u zich geen zorgen te maken dat de KeyFinder leeg raakt en de waterdichte behuizing zorgt ervoor dat hij bestand is tegen alle weersomstandigheden. Met het verliesalarm bent u altijd op de hoogte als uw eigendom of huisdier te ver weg is.

9. Novity® GPS Tracker Voor Kind Hond Fiets Kat Baggage Koffer Auto Vliegtuig Zonder Abonnement Volg systeem

5/5

De tracker is compatibel met iOS en Android en werkt met een app die je kunt downloaden. Via de app kun je de tracker real-time volgen en heb je een duidelijk overzicht van de geregistreerde bewegingen. Bovendien kun je een virtuele grens in de app instellen. Als de tracker deze grens overschrijdt, krijg je een melding. De Novity® GPS Tracker is ook geschikt voor het volgen van kinderen, honden, fietsen, katten, bagage, koffers en zelfs auto's en vliegtuigen. De tracker heeft geen abonnement nodig en het volgsysteem draait 24/7 op een lange batterijduur van 5 tot 7 dagen. Met de ingebouwde SIM-kaart kun je de tracker overal ter wereld volgen. Je kunt ook een melding krijgen als de tracker in beweging komt of de gekoppelde telefoon verlaat.

10. Magnificos gps tracker kat hond gps hond honden tracker oplaadbaar waterdicht gratis app goud

5/5

Het is eenvoudig om deze GPS Tracker te gebruiken. De GPS Tracker is oplaadbaar en heeft een batterijduur van 4 tot 5 dagen. De tracker is waterdicht, stofdicht en zanddicht zodat uw huisdier deze tracker met geen enkel weertype hoeft te vermijden. Om de GPS Tracker te gebruiken heeft u de gratis app nodig. Deze is gemakkelijk te downloaden. Met de app heeft u toegang tot alle functies en kunt u uw huisdier altijd in de gaten houden. U kunt direct zien waar uw hond of kat is en ook kleurrijke kaarten bekijken om een gedetailleerd overzicht te krijgen van de reizen die uw huisdier heeft gemaakt. De app heeft ook een groot aantal extra opties zoals GPS-sporen, meldingen bij een verloren huisdier en een geofencing-functie. De Magnificos GPS Tracker is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn geliefde hond of kat in de gaten wil houden. Met deze tracker kunt u altijd en overal zien waar uw huisdier is en krijgt u een melding wanneer het buiten de safe zone gaat. De tracker is oplaadbaar, waterdicht, stofdicht en zanddicht en de gratis app geeft u toegang tot alle functies. Kortom, met deze GPS Tracker bent u altijd op de hoogte van de activiteiten van uw huisdier. Met de Magnificos GPS Tracker weet u altijd waar uw geliefde huisdier is. De eenvoudige app geeft u de mogelijkheid om safe zones aan te stellen en wanneer uw huisdier deze gebieden betreed of verlaat, krijgt u direct een melding. De tracker bewaart tot wel 3 maanden de historie waardoor u precies weet welke routes uw viervoeter heeft gelopen.

Meer producten bekijken

Timon de Groot · 22 Feb 2023
Timon de Groot · 7 Feb 2023
Timon de Groot · 7 Feb 2023
Timon de Groot · 16 Feb 2023
Timon de Groot · 28 Jan 2023
Timon de Groot · 7 Feb 2023
Timon de Groot · 10 Feb 2023
Timon de Groot · 24 Jan 2023
Timon de Groot · 7 Feb 2023

Veelgestelde vragen over de beste gps tracker hond

Dit hebben wij gedaan door een uitgebreid onderzoek te verrichten. Bij dit onderzoek hebben we naar de samenstelling van het product gekeken, evenals naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteraard hebben we ons hierbij verplaatst in de baasje van een huisdier. Als baasje wil je immers het beste voor je huisdier.

Ja, deze gps tracker hond review kun je met je ogen dicht vertrouwen. Dit komt onder meer doordat onze website volledig onafhankelijk werkt. Wij werken niet met merken of fabrikanten samen, waardoor merken of fabrikanten ook geen plekje in onze top 10 kunnen kopen. Alle producten die wij aanraden, zouden wij zelf ook voor ons huisdier kopen.

Wat je voor een goede gps tracker hond moet betalen, hangt nogal van je voorkeuren af. Denk daarom op voorhand goed over je wensen na. Houd hierbij ook rekening met eventuele voorkeuren van je huisdier zelf. Hierbij adviseren wij je om altijd voor kwaliteit te gaan. Bespaar niet onnodig op de producten voor je huisdier.

Ons laatste woord over gps tracker hond

Het is belangrijk dat je je hond altijd bij je hebt. Een gps tracker hond is de perfecte oplossing als je je hond niet altijd bij je in de buurt hebt. Door alle vergelijkingen die we samengesteld hebben, hopen we dat je makkelijk tot een beslissing komt en je hond goed kan verzorgen. Er zijn vele verschillende opties waar je uit kunt kiezen en allemaal hebben ze hun beste kenmerken waardoor jij een geschikte gps tracker hond kunt kiezen. Als je verder nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Hoe vind je de beste gps tracker hond voor jouw huisdier?

Dat je in dit artikel uitgekomen bent, geeft aan dat je meer wilt weten over de beste gps tracker hond van dit moment. Daarvoor biedt bovenstaande top 10 je ongetwijfeld voldoende informatie.

Toch is niet altijd makkelijk om tussen bovenstaande 10 varianten de juiste keuze te maken. Dit komt door de diversiteit, maar ook doordat je niet elke dag een nieuw gps tracker hond voor je huisdier koopt. Om je een handje met deze aankoop te helpen, wijzen wij je graag op onderstaande tips:

Kijk goed naar de voorkeuren van je huisdier.

Hoe lang heb je inmiddels al je huisdier? Met name als je al langere tijd met je huisdier samenwoont, weet je wel wat zijn/haar voorkeuren zijn. Probeer deze voorkeuren even goed op een rijtje te zetten. Je kunt hier vervolgens perfect rekening mee houden tijdens je zoektocht.

Kijk naar je eigen voorkeuren voor een gps tracker hond.

Je hebt niet alleen met je huisdier te maken, maar ook met je eigen voorkeuren. Probeer voor jezelf te bepalen waar jouw nieuwe gps tracker hond aan moet voldoen. Als je dat weet, kun je nog beter een schifting in het aanbod maken.

Ga altijd voor kwaliteit als je kiest voor een gps tracker hond.

Op de aanschaf van producten voor je huisdier moet je niet onnodig besparen. Ons advies is daarom om altijd voor kwaliteit te gaan. Kies voor de best geteste gps tracker hond en ga daarmee voor de gewenste kwaliteit.

Overigens heb je ook nog de keuze uit meerdere prijsklassen. Wil je vooral een goedkope gps tracker hond hebben? Kies dan voor de goedkoopste variant uit bovenstaande top 10. Vind je het niet erg om meer geld uit te geven? Dan heb je de keuze uit nog veel meer gps tracker hond.