De top 10 beste graanvrij kattenvoer van 2024

Timon de Groot · 24 Feb 2023

Timon de Groot

Ben je ook zo gek op een huisdier? Dan is dat ongetwijfeld ook de reden dat je een huisdier hebt. Een huisdier brengt in ieder geval veel gezelligheid met zich mee. Dat besef ik me ook als geen ander; ik ben daarom het liefste elke dag met huisdieren in de weer. Op deze website doe ik dat door mijn kennis over de beste huisdierenproducten te delen. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team van specialisten.

24 feb. 2023

Top 10 beste graanvrij kattenvoer 2024

Wil je voor je huisdier graag een nieuwe graanvrij kattenvoer aanschaffen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod is namelijk nogal divers, terwijl je ook nog met de nodige aandachtspunten rekening moet houden. Gelukkig vind je op deze pagina een overzicht van de 10 beste graanvrij kattenvoer. Hierbij hebben wij zowel de prijs als de kwaliteit van de producten meegenomen.

Dat wij bij deze 10 beste graanvrij kattenvoer uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Wij hebben een uitgebreide test uitgevoerd, waardoor wij de allerbeste graanvrij kattenvoer aan hebben kunnen wijzen. Hierbij zijn wij op de volgende 10 varianten uitgekomen:

Inhoudsopgave

De top 10 graanvrij kattenvoer

Bij het aanschaffen van een nieuw graanvrij kattenvoer voor je huisdier moet je op veel aandachtspunten letten. De belangrijkste aandachtspunten bespreken we graag verderop in dit artikel. Eerst laten we je kennismaken met de top 10 beste graanvrij kattenvoer.

Laatst bijgewerkt op: 29 jul. 2203

1. Husse Opus Lynx senior graanvrij kattenvoer 7 kg

5/5

Het Husse Opus Lynx senior kattenvoer 7kg bevat een optimale balans van vitamines en mineralen voor een evenwichtige voeding. Deze 100% natuurlijke recepten zijn samengesteld met kippenvlees en aardappel, een graanvrije formule. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor oudere katten en heeft een lager vetgehalte om hun lichaamsgewicht te beheersen. De recepten zijn verrijkt met glucosamine voor de gewrichten en taurine ter ondersteuning van de hartfunctie. Husse Opus Lynx Senior kattenvoer 7kg is een complete voeding met een uitgebalanceerd en zorgvuldig samengesteld voedingsschema. Het bevat de juiste hoeveelheid dierlijke eiwitten die nodig is voor een gezond leven. Het heeft ook een hoog gehalte aan koolhydraten voor extra energie, plus vezels voor een goede darmgezondheid. En om het dieet te verrijken, is het ook verrijkt met vitamines en mineralen, waaronder omega-3 en -6. Het is ook vrij van granen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zout, soja en conserveringsmiddelen. Hierdoor is het een gezond en smakelijk voer voor uw kat.

De beste graanvrij kattenvoer vergeleken

Bovenstaande variant is het best geteste graanvrij kattenvoer. Spreekt dit product je niet helemaal aan? Dan raden wij je aan om ook onderstaande 9 reviews door te nemen. Ook over 9 onderstaande graanvrij kattenvoer zijn wij (erg) te spreken. Neem onze korte reviews door en schaf direct de gewenste graanvrij kattenvoer aan.

2. Husse Opus Lynx graanvrij kattenvoer 2 kg

5/5

Opus Lynx (Kip en Aardappel) is een complete graanvrije voeding voor katten, geïnspireerd op het dieet van de wilde lynx. Deze voeding is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Uitsluitend zonder kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen, gluten en granen. Deze voeding is rijk aan dierlijke eiwitten en is uitermate geschikt voor katteneigenaren die de voorkeur geven aan graanvrije producten. Daarnaast is het ook geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering. Met Husse Opus Lynx Graanvrij Kattenvoer 2 kg krijgt uw kat een voeding die geïnspireerd is op het dieet van de wilde lynx. Uw kat krijgt de voedingsstoffen die hij nodig heeft om gezond en fit te blijven. Deze voeding is ook geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering, omdat het vrij is van kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen, gluten en granen. Met deze voeding krijgt uw kat een gezond en evenwichtig dieet, dat is samengesteld met alleen de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

3. Husse Opus Lynx graanvrij kattenvoer 7 kg

5/5

Opus Lynx (Kip en Aardappel) is een uitstekende keuze voor katteneigenaren die hun kat een gezonde, smakelijke en voedzame maaltijd willen geven. Deze graanvrije formule is samengesteld met de beste ingrediënten, waaronder kippenfilets, een unieke combinatie van plantaardige oliën en verschillende groenten. Deze samenstelling biedt een evenwichtig dieet dat niet alleen aan de algemene voedingsbehoeften van je kat voldoet, maar ook een ideale balans van de essentiële voedingsstoffen levert. Het product is samengesteld met een geavanceerde technologie waardoor het een uitstekend smakelijke maaltijd voor je kat biedt. De 7kg verpakking biedt u een heleboel voeding voor een betaalbare prijs. Husse Opus Lynx is een uitgebalanceerd product dat de behoeften van je kat optimaal voldoet. De formule is samengesteld met meer dan 50% kippenfilets, een unieke combinatie van plantaardige oliën en verschillende verse groenten. Het product bevat ook gezonde vezels en hoogwaardige eiwitten. Het is ook vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen, gluten en granen. De verpakking heeft een resealable sluiting waardoor je de voeding beter kunt bewaren en het langer vers blijft. U kunt er zeker van zijn dat uw kat een smakelijk en voedzaam dieet krijgt. Opus Lynx (Kip en Aardappel) is een uitstekend product voor katten die van een graanvrij dieet houden. Het is een voedzaam voer, rijk aan dierlijke eiwitten,.

4. Whiskas Brokjes Adult Katten droogvoer Kip 5 x 950 gr

5/5

WHISKAS Brokjes Adult Katten droogvoer Kip biedt de perfecte combinatie van smaak en voedingswaarde. De krokante brokjes zijn verrijkt met vitamines, mineralen en omega-6 vetzuren, waardoor uw kat een goede gezondheid heeft. Elke portie droogvoer bevat een unieke melange van kip en verse groente, wat zorgt voor een heerlijke smaak en een geslaagde maaltijd. Bij WHISKAS begrijpen we dat gezondheid en welzijn van de kat belangrijk is. Daarom bieden we met WHISKAS Brokjes Adult Katten droogvoer Kip een voedingswaardige voeding die helpt om de gezondheid van uw kat te ondersteunen. Dit kattenvoer is verrijkt met vitamines, mineralen en omega-6 vetzuren, waardoor uw kat energiek en actief blijft. Bovendien bevat het een unieke melange van kip en verse groente voor een heerlijke smaak en een geslaagde maaltijd. WHISKAS Brokjes Adult Katten droogvoer Kip bestaat uit 5 verpakkingen van 950 gram en is verpakt in een handige, hermetisch afgesloten verpakking. Hierdoor blijven de smaak en voedingswaarde bewaard. Bovendien is het gemakkelijk mee te nemen wanneer u op reis bent met uw kat. Laat uw kat genieten van de voordelen van WHISKAS Brokjes Adult Katten droogvoer Kip en geef haar een voedingswaardige voeding die helpt om gez.

5. Natural Health Droogvoer Kattenvoeding Natural Health Cat Carnivore graanvrij premium

5/5

Het belangrijkste ingrediënt van Natural Health Carnivore is konijn, dat is rijk aan eiwitten en bevat ook omega 3 en 6. Andere ingrediënten zoals zalmolie, bietenpulp, gedroogde komkommer en zwarte wortel zorgen voor een evenwichtige voeding. Het voer is verder graanvrij, wat betekent dat het geen granen, soja of gluten bevat. Het is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van katten. Natural Health Droogvoer Kattenvoeding Natural Health Cat Carnivore graanvrij premium is een ideale keuze voor kattenliefhebbers die het gemak van gefabriceerd voer willen, maar ook het voordeel van rauw vlees willen bieden. Het voer is samengesteld met konijn als belangrijkste ingrediënt, aangevuld met omega 3 en 6, zalmolie, bietenpulp, gedroogde komkommer en zwarte wortel. Deze samenstelling zorgt voor een evenwichtige voeding, die speciaal ontworpen is voor de voedingsbehoeften van katten. Bovendien is het voer graanvrij, waardoor het geen granen, soja of gluten bevat. Natural Health Carnivore is daarom een perfecte keuze om uw kat een gezonde en smakelijke maaltijd te bieden!

6. Whiskas 7+ Senior Droge Brokjes Katten Droogvoer Kip 5 x 950g

5/5

Whiskas 7+ Senior Droge Brokjes Katten Droogvoer Kip 5 x 950g biedt een voedingsoplossing waarmee je je oudere kat optimaal kunt voeden. De voeding bevat ingrediënten die de voedingsbehoeften van oudere katten ondersteunen, waaronder eiwitten, die helpen bij het behoud van spiermassa en een gezonde huid. Daarnaast bevat het voedsel ook taurine, een essentieel aminozuur dat helpt bij het behoud van een goede gezondheid van het hart en het gezichtsvermogen. Bovendien is de voeding gemaakt met ingrediënten met een hoge voedingswaarde, waardoor je kat langer vol zit. Whiskas 7+ Senior Droge Brokjes Kip zijn een uitstekende voeding om je oudere kat op hogere leeftijd fit en vitaal te houden. Met Whiskas 7+ Senior Droge Brokjes Katten Droogvoer Kip 5 x 950g kunnen oudere katten op een lekkere manier optimaal worden gevoed. De brokjes bevatten essentiële voedingsstoffen voor oudere katten, waaronder eiwitten, taurine en hoogwaardige ingrediënten. Bovendien hebben de knapperige brokjes een heerlijke kipsmaak, waardoor je kat iedere maaltijd met smaak zal eten. Dankzij de voeding kunnen oudere katten langer vol zitten en blijven ze fit en vitaal. Whiskas 7+ Senior Droge Brokjes Kip is de perfecte voedingsoplossing voor je oudere kat!

7. Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip Vis 2,4 kg

5/5

Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip Vis 2,4 kg is een graanvrij en biologisch kattenvoer met als belangrijkste ingrediënten kip, MSC-haring, tapioca en erwten. Het is geschikt voor kittens vanaf 6 weken oud en voor katten die moeite hebben met het verwerken van granen. Daarnaast is het een uitstekende keus voor actieve katten, vanwege het hogere eiwit- en vetgehalte. Dit biologische kattenvoer levert een complete, voedzame en smakelijke maaltijd aan je kat. Er is gekozen voor biologisch voer, om te zorgen dat het vrij is van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en genetisch gemodificeerde organismen. Bovendien zijn alleen de best opneembare eiwitten geselecteerd, zodat je kat altijd de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Door de toevoeging van prebiotica en probiotica ondersteunt het kattenvoer het immuunsysteem, de spijsvertering en de algehele gezondheid van je kat.

8. 48x Tommie the Cat natvoer verse paté mix smaken voordeel verpakking zonder suiker en graanvrij 85g

5/5

De voordeel verpakking bestaat uit 48 stuks Tommie the Cat natvoer verse paté mix smaken. Het is een gevarieerde mix van paté die een optimale voedingstoestand voor uw kat garandeert. Deze natvoer is ontwikkeld met de behoeften van volwassen katten in gedachte. De paté zit bomvol met eiwitten, essentiële vetzuren, mineralen en andere voedingsstoffen. Het is zonder suiker en graanvrij, wat betekent dat het een gezonde maaltijd voor uw kat is. De smaken variëren van zalm en garnalen, rund en kip. De geur en smaak zal uw kat gegarandeerd bekoren. Met de Tommie the Cat natvoer verse paté mix smaken voordeelverpakking kunt u uw kat heerlijk verwennen met een gevarieerde mix van voedzame paté. Elke portie bevat 85g, waardoor het een voedzame maaltijd voor uw kat is. Tommie the Cat natvoer verse paté mix smaken voordeel verpakking zonder suiker en graanvrij is een overheerlijke mix van paté die een optimale voedingstoestand garandeert voor volwassen katten. De voordeelverpakking bestaat uit 48 stuks en elke portie bevat 85g. De paté is rijk aan eiwitten, vetten, mineralen en andere voedingsstoffen. Geniet van de smaken van zalm en garnalen, rund en kip. De paté is zonder suiker en graanvrij, wat betekent dat het een gezonde maaltijd is voor uw kat.

9. Indoor graanvrij | 7KG

5/5

Hayes Brothers Indoor Graanvrij Kattenvoer 7KG biedt de perfecte oplossing voor deze behoefte. Deze voeding bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder kalkoen, kip, ei, vis en geit. Deze ingrediënten zorgen voor een optimale spijsvertering en een goede conditie van de vacht. De voeding is verrijkt met taurine en vitamine E, wat essentieel is voor de gezondheid van de kat. Daarnaast bevat de voeding ook prebiotica, wat de spijsvertering ondersteunt. Het is een graanvrij product, wat een lager energiegehalte heeft en de geur van de ontlasting vermindert. Hayes Brothers Indoor Graanvrij Kattenvoer 7KG is de perfecte voeding voor katten die altijd binnen zijn. De hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een optimale spijsvertering, waardoor de kat in een goede conditie verkeert. Daarnaast helpt deze voeding ook bij het verminderen van haarballen en vermindert de geur van de ontlasting. Het is een graanvrij product, waardoor de kat een lager energiegehalte binnenkrijgt. Bovendien bevat het prebiotica en vitamine E, wat essentieel is voor de gezondheid van de kat. Kortom, Hayes Brothers Indoor Graanvrij Kattenvoer 7KG biedt de perfecte oplossing voor de behoeftes van de binnenkat.

10. Applaws Graanvrij Kip Kat Volledig droogvoer 2 kg

5/5

Het Applaws Graanvrij Kip Kat Volledig droogvoer 2 kg is samengesteld met natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Door het hoge vleesaandeel is het voer erg smakelijk, waardoor het ook lekker is voor kieskeurige katten. Het voer is verrijkt met vitamines en mineralen voor een optimale gezondheid van de kat. Het voer is ook geschikt voor katten met allergieën, omdat het uitsluitend gemaakt is van kip. Door de grote verpakking van 2 kg heb je voor een lange tijd voldoende voeding voor je kat. Applaws Graanvrij Kip Kat Volledig droogvoer 2 kg is een Premium droogvoer met een hoog vleesaandeel van 80%. Dit zorgt voor een grote hoeveelheid aan dierlijke eiwitten, wat erg belangrijk is voor de gezondheid van je kat. Daarnaast is het voer geheel graanvrij, waardoor het gemakkelijk te verteren is. Pre- en pro-biotica zijn toegevoegd om het immuunsysteem te ondersteunen en door omega-3 en -6 vetzuren wordt de vacht van de kat in optimale conditie gehouden. Het voer is samengesteld met natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen en is verrijkt met vitamines en mineralen. Door het hoge vleesaandeel is het voer extra smakelijk, wat kieskeurige katten erg zullen waarderen. Met de verpakking van maar liefst 2 kg heb je voor een lange tijd voldoende voeding voor je kat.

Meer producten bekijken

Timon de Groot · 22 Feb 2023
Timon de Groot · 7 Feb 2023
Timon de Groot · 7 Feb 2023
Timon de Groot · 16 Feb 2023
Timon de Groot · 28 Jan 2023
Timon de Groot · 7 Feb 2023
Timon de Groot · 10 Feb 2023
Timon de Groot · 24 Jan 2023
Timon de Groot · 7 Feb 2023

Veelgestelde vragen over de beste graanvrij kattenvoer

Dit hebben wij gedaan door een uitgebreid onderzoek te verrichten. Bij dit onderzoek hebben we naar de samenstelling van het product gekeken, evenals naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteraard hebben we ons hierbij verplaatst in de baasje van een huisdier. Als baasje wil je immers het beste voor je huisdier.

Ja, deze graanvrij kattenvoer review kun je met je ogen dicht vertrouwen. Dit komt onder meer doordat onze website volledig onafhankelijk werkt. Wij werken niet met merken of fabrikanten samen, waardoor merken of fabrikanten ook geen plekje in onze top 10 kunnen kopen. Alle producten die wij aanraden, zouden wij zelf ook voor ons huisdier kopen.

Wat je voor een goede graanvrij kattenvoer moet betalen, hangt nogal van je voorkeuren af. Denk daarom op voorhand goed over je wensen na. Houd hierbij ook rekening met eventuele voorkeuren van je huisdier zelf. Hierbij adviseren wij je om altijd voor kwaliteit te gaan. Bespaar niet onnodig op de producten voor je huisdier.

Ons laatste woord over graanvrij kattenvoer

Het kiezen van een graanvrij kattenvoer is een hele belangrijke beslissing, want het gaat om de voedingsgezondheid van je kat. Daarom is het heel fijn dat je deze top 10 producten hebt kunnen lezen, en heb je een eerste indruk kunnen krijgen. Er is voor iedert kat een voer dat bij hem past. Kijk goed naar je kat en naar wat hij of zij lekker vindt. Of als je twijfelt, neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag om de juiste voeding uit te kiezen. Het is aan jou welke je kiest. Maar wees je er van bewust dat het erg belangrijk is om voor de juiste voeding te kiezen als het gaat om je kat. Met deze top 10 producten en onze hulp kun je makkelijk de juiste keuze maken. Dus aarzel niet om te vragen en contact met ons op te nemen. Dan kan jouw kat zich uitleven zonder zich zorgen te maken over zijn voedingsgezondheid!

Hoe vind je de beste graanvrij kattenvoer voor jouw huisdier?

Dat je in dit artikel uitgekomen bent, geeft aan dat je meer wilt weten over de beste graanvrij kattenvoer van dit moment. Daarvoor biedt bovenstaande top 10 je ongetwijfeld voldoende informatie.

Toch is niet altijd makkelijk om tussen bovenstaande 10 varianten de juiste keuze te maken. Dit komt door de diversiteit, maar ook doordat je niet elke dag een nieuw graanvrij kattenvoer voor je huisdier koopt. Om je een handje met deze aankoop te helpen, wijzen wij je graag op onderstaande tips:

Kijk goed naar de voorkeuren van je huisdier.

Hoe lang heb je inmiddels al je huisdier? Met name als je al langere tijd met je huisdier samenwoont, weet je wel wat zijn/haar voorkeuren zijn. Probeer deze voorkeuren even goed op een rijtje te zetten. Je kunt hier vervolgens perfect rekening mee houden tijdens je zoektocht.

Kijk naar je eigen voorkeuren voor een graanvrij kattenvoer.

Je hebt niet alleen met je huisdier te maken, maar ook met je eigen voorkeuren. Probeer voor jezelf te bepalen waar jouw nieuwe graanvrij kattenvoer aan moet voldoen. Als je dat weet, kun je nog beter een schifting in het aanbod maken.

Ga altijd voor kwaliteit als je kiest voor een graanvrij kattenvoer.

Op de aanschaf van producten voor je huisdier moet je niet onnodig besparen. Ons advies is daarom om altijd voor kwaliteit te gaan. Kies voor de best geteste graanvrij kattenvoer en ga daarmee voor de gewenste kwaliteit.

Overigens heb je ook nog de keuze uit meerdere prijsklassen. Wil je vooral een goedkope graanvrij kattenvoer hebben? Kies dan voor de goedkoopste variant uit bovenstaande top 10. Vind je het niet erg om meer geld uit te geven? Dan heb je de keuze uit nog veel meer graanvrij kattenvoer.