Over ons.

De Degrotehuisdierengids.nl is de autoriteit op het gebied van producten voor huisdieren. Wij testen tal van producten en wijzen vervolgens per productsoort de top 10 beste producten aan. Elk onderzoek dat wij uitvoeren, beschikt over dezelfde kenmerken:
  • Wij voeren elk onderzoek zelf uit. Dit betekent dat wij alleen producten aanraden die wij zelf ook zouden kopen voor onze huisdieren.
  • Wij voeren elk onderzoek 100% onafhankelijk uit. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet met fabrikanten of merken samen te werken. Op die manier zijn wij in staat om elk onderzoek onafhankelijk en eerlijk uit te voeren. Alle producten die wij op deze website aanraden, zijn dan ook 100% onafhankelijk uitgekozen.
  • Alleen specialisten werken aan deze website. Alle teamleden die aan de content van de Degrotehuisdierengids.nl werken, hebben zelf één of meerdere huisdieren. Wij weten hierdoor als geen ander waar de huisdierenproducten aan moeten voldoen. Ook raden wij alleen producten aan die we zelf ook voor onze huisdieren zouden kopen.
degrotehuisdierengids-over-ons

Van harte welkom in ieder geval op Degrotehuisdierengids.nl. Op deze website vind je veel informatieve producten over de beste producten voor je huisdier. Per productsoort wijzen wij de 10 beste varianten aan; deze varianten kun je met een gerust hart direct kopen voor je huisdier.

Dat wij met deze website gestart zijn, heeft meerdere redenen. Ten eerste hebben wij opgemerkt dat online veel slechte of niet-kloppende informatie te vinden is. Ten tweede hebben wij opgemerkt dat lang niet alle onderzoeken onafhankelijk uitgevoerd worden. Tot slot zijn huisdieren onze grootste passie. Wij werken daarom met veel plezier elke dag aan deze website.

Op deze website vind je in ieder geval veel nuttige informatie. Neem de verschillende tests door, laat je inspireren en koop direct de juiste producten. Daar zijn zowel jij als je huisdier erg blij mee.